Naprapat Upplands Väsby

Naprapat Upplands Väsby

På kliniken i Upplands väsby erbjuder vi inte bara naprapatbehandlingar utan även massagebehandlingar. Om du har muskulära spänningar och smärta i kroppen eller bara vill få en avkopplande stund för dig själv passar detta utmärkt. 

Kontakta oss
Ring mig

Massage Upplands väsby

Då massage är en manuell teknik ökas blodcirkulationen genom tryck och knådningar vilket bidrar med syre och näring till kroppens vävnader. Detta gör att mjölksyra och slaggprodukter kan transporteras bort vilket minskar på smärta, stelhet och spänningar. Men massage har även många andra hälsofördelar såsom att det motverkar stress, stärker immunförsvaret, stimulerar läkningsförmåga och minskar oro och depression.

Naprapat
Massage Naprapat

Alla våra behandlingar är 40 minuter och en massage kostar 795kr. Massagebehandlingen utförs av en av våra naprapater som på naprapatutbildningen lärt sig grunderna i svensk klassisk massage.
Naprapaten riktar via olika massagetekniker behandlingen mot specifika områden för att t.ex minska smärta, lätta på spänningar eller öka rörlighet. Men för att motverka stress eller generell smärta i kroppen kan ibland även en avslappnande massage göra stor nytta. Behandlingarna individanpassas
alltid utefter varje enskild individs besvär och önskemål.


Att få behandlingsreaktion efteråt är vanligt eftersom massage ökar blodgenomströmningen vilket ökar syretillförseln till vävnader i kroppen. Det kan utspela på olika sätt, det allra vanligaste är att man blir öm där man har masserat men man kan även bli trött och få huvudvärk. Alla reagerar olika och
det händer att får vissa får sjukdomsliknande symtom efteråt såsom tillfällig feber och frossa. Att få en behandlingsreaktion är inget farligt och säger ingenting om effekten av behandlingen.

Det är viktigt att du är fullt frisk när du går på massage. Om du har sjukdomssymtom eller tecken på infektion i kroppen ska du inte gå på behandling. Detsamma gäller vid träning, vila är bästa medicinen
för att inte förvärra symtomen. Så stanna hemma om du är sjuk för att slippa riskera din och terapeutens hälsa.

Hur ofta man bör gå på massage bestäms utefter just dina förutsättningar, krav och besvär. Söker du för något akut eller specifikt besvär kan det vara bra att gå mer frekvent såsom en gång i veckan. Om inte kan det vara fördelaktigt att ändå gå ca en gång i månaden i förebyggande syfte. Kroppen tar inte
skada av att gå på massage ofta utan snarare tvärtom. Tänk att kroppen är som en bil som med jämna mellanrum behöver service. Oftast behövs endast underhåll men ibland krävs större åtgärder. Så hitta en naprapat som du är bekväm med som kan hjälpa dig med just dina mål.

Massage Naprapat

Ta kontakt med oss idag

Vi hjälper dig få en besvärsfri vardag och fritid.

Morbi Accumsan Ipsum Velit. Nam Nec Tellus a Odio Tincidunt Auctor Amet Mauris.

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris.