Naprapat Upplands Väsby

Sollentuna naprapat ett par minuter från Upplands väsby

Endast ett stenkast från Upplands väsby finner du Saga, din naprapat i Sollentuna. Hon tar emot dig på kliniken Naprapatlogik som ligger i anslutning till det toppmoderna Crossfit Glöd i Rotebro/sollentuna.

Kontakta oss
Ring mig

Din naprapat i Sollentuna

Dit är alla välkomna med alla möjliga besvär i muskler och leder. För att reda ut orsaken till just ditt problem startar varje besök med ett kort samtal för att sedan gå vidare med en kroppslig screening. Detta görs för att skapa klarhet i vad som kan vara grunden till just ditt besvär. Sedan individanpassas behandlingarna och det är även vanligt att du får hemövningar som ska göras mellan besöken och när behandlingsserien är avslutad för att motverka att besväret kommer tillbaka. Hur många besök som behövs är olika från person till person. Antalet bestäms exempelvis av hur länge besväret pågått eller hur noga du är med dina hemövningar. 

Som naprapat har man många verktyg i sin verktygslåda vilket innebär att alla naprapater kan behandla ett och samma besvär på olika sätt. Hitta därför en terapeut som du litar på och känner förtroende för, då blir behandlingsserien oftast mycket mer givande. Saga arbetar noga med att individanpassa varje behandling så att patienten känner sig sedd och delaktig i processen. Hon använder olika manuella metoder för att smärtlindra eller skapa bättre rörelseförutsättningar genom ledmanipulation/mobilisering, triggerpunktsbehandling, massage, stretch och dry needling. Detta kombineras ofta med lättare övningar eller träning för att stärka upp och skapa tålighet i kroppen. Det är även vanligt att man först blir lite öm och mör efter behandlingarna men detta är inga konstigheter och det brukar oftast släppa kort därefter. 

Ta kontakt med oss idag om du vill veta mer eller boka en tid. Vi har flexibla tider och oftast går det att lösa en tid redan samma dag. Vi är måna om att ha god patientnöjdhet och drivs därför av att alltid utvecklas och förbättras för att bli den bästa terapeuten för just dig. En god fysisk hälsa är en viktig faktor för ett lyckligt liv. Men i och med mer stillasittande arbete ökar antalet personer som söker för smärta och stelhet i kroppen. Samtidigt ökar även antalet personer som ska bli elitmotionärer för att på så sätt kompensera för allt stillasittande vilket lätt skapar överbelastningar som också resulterar i smärta och stelhet i kroppen. Låt oss hjälpa dig balansera upp din aktiva vardag och hitta en mer hållbar lösning för att minska risken för att kroppen säger ifrån. Boka din tid idag!

Naprapat

Ta kontakt med oss idag

Vi hjälper dig få en besvärsfri vardag och fritid.

Morbi Accumsan Ipsum Velit. Nam Nec Tellus a Odio Tincidunt Auctor Amet Mauris.

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris.